Välj en sida

Uterum Huddinge

Mikerose Design – Byggnation av uterum i Huddinge

Mikerose Design

Varm välkommen till Mikerose Design, ett företag som erbjuder ett brett utbud av tjänster för hem och trädgård. Med en bakgrund inom byggbranschen och som fastighetsskötare, så har jag en bred yrkeskompetens och kan hjälpa dig med bland annat uterum. Alla mina arbeten utförs alltid utefter kundens önskemål, för att kunna presentera ett resultat som du känner dig helt nöjd med!

Till mig kan du i Huddinge vända dig för att få hjälp med allt ifrån trädgårdsdesign och plattsättning till renovering eller nybyggnation av uterum. Läs gärna mer om mitt tjänsteutbud här. Är du intresserad av vad jag har att erbjuda? Tveka inte på att kontakta mig så tar jag fram en offert på arbetet. Jag ser framemot att få bidra med min expertis och kunskap!

uterum

Uterum

Ett uterum är en perfekt lösning för hemmet. Det ger dig möjligheten att njuta av naturen oavsett väder och temperatur. Utifrån dina önskemål och behov ser jag till att du får ett uterum av högsta kvalitet. Jag är det självklara valet för dig i Huddinge som vill skaffa ett uterum.

Arbeten av kvalitet

Min ambition är att ge dig ett resultat som uppfyller dina förväntningar och önskemål. Jag garanterar en process präglad av kvalitet och noggrannhet. Behöver du i Huddinge hjälp med att bygga uterum? Då har du kommit helt rätt, kontakta mig redan idag!

Här finns jag

Jag arbetar primärt runtomkring Stockholm så som exempelvis Huddinge. Oavsett hur mycket hjälp du behöver så finns jag här för att bistå med mina tjänster. Mikerose Design är det självklara valet för dig i Huddinge, varmt välkommen!