Välj en sida

Trädgårdsdesign Södertälje

Mikerose Design – Trädgårdsdesign i Södertälje

Mikerose Design

Varm välkommen till Mikerose Design, ett företag som erbjuder ett brett utbud av tjänster för hem och trädgård. Med en bakgrund inom byggbranschen och som fastighetsskötare, så har jag en bred yrkeskompetens inom många olika arbetsområden. Alla mina arbeten utförs alltid utefter kundens önskemål, för att kunna presentera ett resultat som du känner dig helt nöjd med!

Till mig kan du i Södertälje vända dig för att få hjälp med allt ifrån trädgårdsdesign och plattsättning till smidesarbeten. Läs gärna mer om mitt tjänsteutbud här. Är du intresserad av vad jag har att erbjuda? Tveka inte på att kontakta mig så tar jag fram en offert på arbetet. Jag ser framemot att få bidra med min expertis och kunskap!

trädgårdsdesign Södertälje

Trädgårdsdesign

Trädgården ska vara en plats där du kan koppla av och bara njuta av tillvaron. Här finns mångårig erfarenhet av trädgårdsdesign. Jag kan hjälpa dig i Södertälje med bland annat beskärning, plattsättning, trädgårdsanläggning och trädgårdsdesign.

Arbeten av kvalitet

Min ambition är att ge dig ett resultat som uppfyller dina förväntningar och önskemål. Jag garanterar en process präglad av kvalitet och noggrannhet. Behöver du i Södertälje hjälp med kvalitativ trädgårdsdesign? Då har du kommit helt rätt, kontakta mig redan idag!

Här finns jag

Jag arbetar primärt runtomkring Stockholm så som exempelvis Södertälje. Oavsett hur mycket hjälp du behöver så finns jag här för att bistå med mina tjänster. Mikerose Design är det självklara valet för dig i Södertälje, varmt välkommen!