Välj en sida

Smidesarbeten Upplands Väsby

Mikerose Design – Smidesarbeten i Upplands Väsby

Mikerose Design

Varm välkommen till Mikerose Design, ett företag som erbjuder ett brett utbud av tjänster för hem och trädgård. Med en bakgrund inom byggbranschen och som fastighetsskötare, så har jag en bred yrkeskompetens inom många olika arbetsområden. Alla mina arbeten utförs alltid utefter kundens önskemål, för att kunna presentera ett resultat som du känner dig helt nöjd med!

Till mig kan du i Upplands Väsby vända dig för att få hjälp med allt ifrån trädgårdsarbeten och takläggning till smidesarbeten. Läs gärna mer om mitt tjänsteutbud här. Är du intresserad av vad jag har att erbjuda? Tveka inte på att kontakta mig så tar jag fram en offert på arbetet. Jag ser framemot att få bidra med min expertis och kunskap!

Smidesarbeten Upplands Väsby

Smidesarbeten

Jag har många år bakom mig som smed och vet vad som krävs för att presentera välgjorda smidesarbeten. Trappräcken, dekorationer och balkongräcken. Jag har kunskapen för att kunna utföra det mesta. Till dig i Upplands Väsby kan jag erbjuda ett arbete som håller i längden.

Arbeten av kvalitet

Min ambition är att ge dig ett resultat som uppfyller dina förväntningar och önskemål. Jag garanterar en process präglad av kvalitet och noggrannhet. Befinner du dig i Upplands Väsby och är i behov av smidesarbeten? Då har du kommit helt rätt, kontakta mig redan idag.

Här finns jag

Jag arbetar primärt runtomkring Stockholm så som exempelvis Upplands Väsby. Oavsett hur mycket hjälp du behöver så finns jag här för att bistå med mina tjänster. Mikerose Design är det självklara valet för dig i Upplands Väsby, varmt välkommen!